Известие

Collapse
No announcement yet.

Релета на ЕКУ и бензинова помпа на 1.3 боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Релета на ЕКУ и бензинова помпа на 1.3 боксер

Помогнете моля, не можах да намеря информация колко ампера са релетата за ЕКУ и бензиновата помпа на Боксер 1.3. Метален корпус с надпис 585 12V A 727. Намират се в черна кутия с предпазител 20А в двигателния отсек пред шофьорското място до казанчето със спирачна течност.

Alfa Romeo 145 1.3 Boxer, Fiat Uno 1.1 Fire, Fiat Ducato 2.5 D - Camping car

здравей колега,моята е 33-ка но мисля че ще са еднакви релетата,40А трябва да са,аз като ги сменях моите сложих някакви дето се водят 2х20 - също стават аз такива сложих,но е важна и схемата,защо не отидеш направо с релето да търсиш,а иначе какъв ти е проблема че си прибегнал до смяна на релетата?
    Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Прилича на лоши връзки релетата стават топли и предпазителя е малко постопен на пластмасата. Колата гасне внезапно и при опит да се даде на контакт свети само лампа дюзи и не пали. Вадя предпазителя слагам го пак и всичко се оправя и запалва, така до следващия път.

Comment

хмм аз имах сходен проблем с моята 145-ца но с имобилайзера понякога не искаше да изгасне ключето и да запали-но ти казваш,че ти свети дюзата,по скоро мирише на някакъв софтуерен проблем,но нека и по опитни хора да се изкажат - аз не съм много сигурен че от релетата ще се оправят нещата но все пак възможно е !
        Alfa 145 1.4 t.s

Comment

тия металните са с 2 крака 87 и вграден диод и захранват още някои неща.
          точка

Comment

Тая кола е много странна, днес пали и като стигне нормална температура изгасва, това два три пъти . Помислих да не се бъзика датчика за температура и го смених набързо, ама не - след известно време изгасна тотално и не иска да запали. Пак ще идва диагностика на место.

Comment

Така прави като замине хол-сензора на коляновия вал.
              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Отдеве търсих из частите, но не можах да намеря, като подменя ще пиша.

Comment

няма ли развитие по темата

Comment

За съжаление лошото време ме спря. Колата е на паркинга затрупана със сняг, най-вероятно утре. За да не спамя сега е момента да попитам - на кабела преди буксата, която свързва кабела на хол датчика има някаква връзка като спойка или кербовка, това нормално ли е? Даже мисля утре да го снимам и да покажа по-точно. И за да има яснота, преди колата имаше проблеми с ЕКУ, впоследствие подменено с подходящо и работещо, като имобилайзера е елиминиран, сменени дюзи и прогонена горивна система, няма газова, моторче за празен ход, лабмда все нови. При последното гледане на диагностика не даваше грешки, това преди месец.
                    Last edited by Tsetso; d.m.y г., 15:03.

Comment

Working...
                    X